1 any de pa gratis per Eulàlia Roca de Cabrils

Hi ha gent amb sort i bonaventura! I sinó, que li diguin a la guanyadora del concurs d’aquest Nadal d’un any de PA GRATIS, Eulàlia Roca, Maresmenca, veïna i filla de Cabrils.

La setmana passada va recollir junt amb la seva parella el xec-regal d’1 any de pa gratis de la mà d’Isidre Elias, fundador i creador d’EliasBoulanger.

A EliasBoulanger creiem que cada pa té la seva pròpia essència i identitat; per aquesta raó cadascú té nom i cognoms segons les seves peculiaritats i característiques. 

Els pans Grand Cuvée i Cuvée es caracteritzen per fermentar entre 24 – 72 hores i per estar elaborats amb farina de gra complet mòltes a la pedra. A més, tots els nostres pans contenen el llevat propi de Massa Mare, elaborada de la mateixa manera que ho feia l’avi Isidre. Aquesta és capaç de proporcionar una aroma i sabor únics.

Després d’una fermentació llarga i una elaboració pràcticament manual, acabem amb una lenta cocció en forns de pedra refractària. El resultat són els nostres celebrats i coneguts pans de Massa Mare, un esclat d’aromes i sabors, amb textures molt cruixents durant dies (fins a 4 o 5 dies depenent de les condicions ambientals).

El seu aspecte amb arestes, volum irregular i forta coloració marró-grisenca, amaga un dels sabors i aromes més preuats de la cuina mediterrània. El seu equilibri únic entre l’acidesa natural i la dolçor dels sucres del cereal, la molla fosca i groguenca, humida i amb molt cos el defineixen com un pa difícilment reproduïble; veritablement el seu sabor és únic.

Esperem que Eulàlia gaudeixi d’aquest any panarra!. Ben segur es convertirà en una autèntica experta! Salut i Enhorabona ?!

Leave a reply