ELIAS BOULANGER ET REGALA 1 ANY DE PA

A EliasBoulanger volem que el 2018 sigui un any inoblidable. Un any ple d’emocions i sorpreses. I per això volem que aquest Nadal sigui especial; volem premiar-te amb  1 ANY DE PA GRATIS.

Sí!, has llegit bé! 365 DIES DE PA ELIASBOULANGER GRATIS que podràs gaudir durant tot l’any 2018. El premi més gran que hem donat mai i que ens il·lusiona molt poder compartir amb tu!

Perquè ja saps que a EliasBoulanger ens agrada cuidar-te. I és per això que volem regalar-te el millor que sabem fer: pa únic, elaborat amb farina de gra complet mòlta a la pedra, de cereals nascuts de les terres dels nostres agricultors. Existeix millor regal?

BASES LEGALS I ALGUNES DADES A TENIR EN COMPTE PER PARTICIPAR EN AQUESTA PROMOCIÓ:

Aquest Nadal regalem un únic premi que consisteix en 1 ANY DE PA ELIASBOULANGER GRATIS

MECÀNICA GENERAL:

. Existeixen dues maneres per poder participar en aquest concurs:

A través de les nostres Botigues, mitjançant una butlleta que serà entregada amb qualsevol compra a EliasBoulanger i que hauràs de complimentar i deixar a les urnes situades davant dels taulells de les nostres botigues.

A través de la nostra web, on hi haurà habilitat un pop up per complimentar i així poder participar.

. En cas de participar mitjançant la butlleta, no hi haurà limit de participació. Cada persona podrà participar tant cops com compres realitzi. En cas de la participació online, només es podrà participar un cop per persona.

. No hi ha límit d’edat per participar en aquest concurs.

. El Concurs serà actiu des del 20 de novembre fins al 20 de desembre.

. La persona premiada serà triada a l’atzar i ho retransmirem en directe a través de l’App. Instagram Direct el matí del dia 22 de desembre.

. La persona premiada serà publicada el mateix dia 22 a través de les xarxes socials d’EliasBoulanger. Es contactarà amb ella també via e-mail. 

. A més, s’escolliran a l’atzar 2 butlletes més que quedaran com a primer i segon reserva del premi. El nom d’aquestes persones no es farà públic en aquell moment. En cas que la persona premiada no es posi en contacte amb Elias Boulanger en un termini de 48 hores, automàticament passarà a ser guanyador el primer reserva. En cas de succeir el mateix, seria el segon reserva el guanyador.

MECÀNICA DE LA RECOLLIDA DEL PREMI:

. El premi serà efectiu des de l’1 de gener fins al 31 de desembre de 2018.

. Els pans s’hauran de recollir diàriament de dilluns a divendres i el funcionament serà el següent:

– La persona premiada haurà d’escollir la Botiga EliasBoulanger on recollirà diàriament el premi.

– El premiat disposarà tot l’any d’un carnet identificatiu que l’acreditarà com a guanyador i haurà de mostrar cada vegada que és sol.liciti per part del personal d’EliasBoulanger.

– De dilluns a dijous es podrà escollir entre 1 barra de tradició o 1 barra de 8 cereals.

Els divendres es podrà escollir el pa pel cap de setmana: 1 barrot d’1/2 kg de qualsevol de les nostres varietats a excepció del barrot d’oliva kalamata) i qualsevol varietat de pa de motlle.

Els dissabtes i diumenges no es podrà recollir el pa del premi.

En cas de no anar a buscar el pa durant un dia, no es podrà recollir el pa del dia anterior.

. Pel fet de participar en aquest concurs, els usuaris accepten les bases i es comprometen a complir-les.

. No podran participar en aquesta promoció treballadors d’EliasBoulanger ni familiars directes.

. EliasBoulanger podrà contactar amb els participants en aquest concurs per informar-los sobre promocions de la marca.

De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer informatitzat sota la responsabilitat d’EliasBoulanger, amb la finalitat d’informar i poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vostè. Pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça Pol. Industrial Els Garrofers- 08340 Vilassar de Mar. Mentre no es comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades. Vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-les a fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

Molta sort i gràcies per participar i estar amb nosaltres!!!

2 Comments

    • joan@thinkpoteito.com

      Bon dia Albert,
      Pots participar a la botiga o a través del pop up de la web. Salut i sort!

Leave a reply