EliasBoulanger reconegut dins La Ruta del Bon Pa de Barcelona 2017

EliasBoulanger ha estat un dels 34 Mestres Forners seleccionats per formar La Ruta del Bon Pa de Barcelona 2017 com a millors professionals de la ciutat comtal.

Ahir, 14 de setembre la plataforma Panàtics, amb el suport de la Regidoria de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Barcelona Turisme i el Gremi de Flequers, va fer entrega, per tercera vegada, dels Diplomes als Mestres Forners Artesans després de fer “cates” anònimes a més de 150 forns de Barcelona.

Per poder formar part de la selecció, és indispensable que els establiments no facin pa industrial sinó artesà, és a dir, que tinguin un obrador en ús per a la producció.

El comitè està conformat per 10 forners artesans, tan professionals nacionals i internacionals com a professors d’escoles del sector. Un cop identificats els establiments, un membre de l’organització compra pa sense identificar-se. Aquesta persona valora l’atenció al client rebuda i la posada en escena del pa, conferint-li un màxim de quatre punts.

Així mateix, es valora la qualitat del producte mitjançant una valoració de l’escorça el sabor, la molla, el color, el gust, el format, etc. sobre una valoració total de 14 punts. Els pans que obtenen més d’un 8 de nota total integren la selecció final.

Un honor per a nosaltres haver estat reconeguts per haver mantingut la tradició, la qualitat i la innovació en l’elaboració dels nostres pans.

Leave a reply