Esdeveniment Panarres Pro: Barcelona Kapital Pa

Els dies 20 i 21 d’octubre, EliasBoulanger va participar en el primer congrés de forners en el Hall de l’antiga Estació del Nord de Barcelona.

Aquest esdeveniment, que té com a objectiu promocionar, difondre i donar a conèixer l’elaboració i presentació del pa artesanal i de qualitat, va agrupar a més de 35 empreses col·laboradores i reconeguts forners nacionals i internacionals. Entre ells, el Mestre Forner i Director d’Operacions d’EliasBoulanger, David Hernández.

En aquest congrés professional dedicat exclusivament a forners, es va fomentar l’intercanvi de coneixements sobre elaboracions, processos de fabricació, cereals, farines, fermentació, forns, etc. i on David va crear per a aquesta ocasió amb masses de gra sencer de La Méthode Elias-Constans, un pa de massa mare sencer inspirat en la dieta mediterrània. Un pa elaborat amb tomàquet, alfàbrega i oliva kalamata.

Esperem que en la pròxima edició, La Méthode Elias-Constans pugui proporcionar masses a tots els mestres forners participants en el Kapital Pa 2019.

EB_blog_DRESDE5

Leave a reply