A EliasBoulanger ens agrada la paraula EVOLUCIÓ. Evolució en tots els sentits: en les nostres primeres matèries, en els nostres productes, en els nostres serveis…  Seguim obstinats a seguir aprenent i millorant per oferir la millor qualitat. És per això que, als que no la conegueu, volem presentar-vos una de les nostres barres estrella: la TRADICIÓ; barra que, per les seves propietats, no et deixarà indiferent:

1. La TRADICIÓ, per les seves hores de fermentació (48 h), presenta menor quantitat de sucres, sent més aconsellable que la RÚSTICA, ja que a més hores de fermentació més transformen els microorganismes els nutrients.

2. La TRADICIÓ està elaborada amb farina de gra complet, farina que aporta tots els nutrients del gra de cereal, ajudant a que la teva alimentació contingui la quantitat necessària de fibra, algunes vitamines i minerals.

3. La TRADICIÓ conté més quantitat de Massa Mare, ingredient que mitjançant la fermentació dels bacteris làctics, dóna al pa més gust i aroma.

4. La cocció de la TRADICIÓ es dóna en forn de pedra, conferint a la barra una escorça més cruixent, gruixuda i acolorida. Aquesta escorça facilita la conservació de l’aroma, del gust i de la textura de la molla a temperatura ambient, evitant que s’endureixi o estovi al cap de poques hores de la seva elaboració així com preservant les seves característiques sensorials i nutricionals.

Per tot això, us convidem a conèixer la nostra TRADICIÓ per comparar les dues barres i convèncer-vos per vosaltres mateixos del potencial d’aquest pa tant en sabor, aroma, textura, color i nutrients.

Ara, durant un temps limitat – maig i juny del 2017– et convidem a que provis tots dos productes Al MATEIX PREU (1,20 €).

Animeu-vos al canvi! No us deixarà indiferents! ?