Nova expansió d’Elias Boulanger a Dresden

Elias Boulanger estem constantment rebent noves oportunitats. Creiem que la feina ben feta i la qualitat dels nostres ingredients, processos i productes ens està proporcionant entrar en mercats que fins fa poc temps eren inimaginables.

Treballar la terra, conrear-la amb afecte i respectar la planta de manera orgànica, ens està fent recollir més fruits dels que esperàvem.

La notícia és que seguim en la nostra expansió més enllà de les nostres fronteres naturals i que hem iniciat un nou projecte que estem segurs ens portarà a llocs en els quals ni tan sols fa uns anys podíem imaginar.

És la nostra aposta pel gra sencer i les farines completes la que ens porta a conquerir noves fronteres.

Elias Boulanger, amb el seu expertise “La Méthode” ha tancat un acord amb diversos socis a Alemanya per obrir-hi un Obrador de Masses i diversos AteliersStores a la zona de Dresden, al Land de Saxònia.

Fruit d’aquesta iniciativa, ja hem dut a terme reunions i acords amb l’Escola de Flequers de Saxònia, una de les escoles més prestigioses d’Alemanya i un lloc d’aprenentatge Internacional i Europeu.

Amb la humilitat que ens caracteritza, intentarem aportar el nostre “granet sencer” en el saber fer d’aquesta prestigiosa escola i mostrar-los els diferents tipus de productes que es poden dur a terme amb les nostres masses de farines completes i integrals.

Estem segurs que la fusió serà interessantíssima i que hi haurà un doble aprenentatge i adquisició de coneixement per ambdues parts. En aquesta barreja, a més, estem convençuts que crearem noves experiències i que d’elles assaborirem productes que ni tan sols, encara, tenim al nostre imaginari.

La construcció de la fàbrica està ja en marxa i amb molta probabilitat aviat es podran assaborir els nous productes a les nostres botigues.

Anirem comentant al BLOG els avenços i novetats.

Salut, Sabor i Whole Grain.

Leave a reply